onsdag den 7. september 2011

Desserten kom med hjem

Før vi kom til Tanzania, havde vi hørt at man ikke kunne få is Tanzania. Heldigvis har vi fundet ud af at det ikke passe – i Kigoma er der is!J
En aften havde vi besøg af et afrikansk par og et norsk missionær par. De kom til aftensmad, og vi havde lige nøjagtig plads til os alle rundt om spisebordet. Vi fik noget dejligt mad, med en masse dejlig frugt!
J Til dessert havde Just købt nogle isvafler som især børnene glædede sig til at få. Han kom med en pose isvafler og viste dem til den afrikanske kone for at hun skulle tage én. Dette forstod hun dog ikke, så i stedet tog hun hele posen. Just ville ikke gøre hende forlegen ved at sige at hun bare skulle tage en, så han lod som ingenting. Da han kom ud i køkkenet og fortalte det til os andre, var vi flade af grin! Stakkels kone, nu sad hun der med en hel pose, uden rigtig at vide hvad der var i den. Børnene var dog ikke lige for glade, for så var der ikke flere is. Der gik dog ikke længe før parret tog hjem, og så kørte Just ud for at købe nogle nye isvafler, hvilket skabte stor glæde i huset. Vi håber og tror at parret har en fryser hjemme, ellers ville de i hvert fald skulle spise mange is den aften! J Det kunne have været ret sjovt at vide hvad konen havde tænkt da Just kom med pose, hun må have været lidt forvirret over at han kom en hel pose is.
En lille sjov historie om hvor forskellige vores kultur kan være! Man skal passe på med hvad man tager som en selvfølge
J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar