søndag den 25. september 2011

Safari tid!

Efter missionærkonference kørte vi et ”smut” forbi Katarvi hvor vi tog på safari. Det var bare SÅ fedt!! Vi boede næsten med flodheste i baghaven. De lå i en flod 200-300 meter fra vores hus. Det var vildt at komme så tæt på dem! J På et tidspunkt gik vi ned for at tage billeder af dem. Pludselig stod en flodhest oppe på bredden ikke så langt fra os. Vi bakkede langsomt væk. Bagefter fik vi dog af vide at hvis vi ikke kastede sten eller noget efter den, ville den ikke gøre os noget. Dog var vi stadig lidt på vagt over for den, de er ikke til at spøge med de flodheste! Om natten kunne vi ligge og høre på deres brøl. Lidt uhyggeligt, og jeg må indrømme at jeg sommetider lå med store ører fordi vi havde fået at vide at de om natten godt kunne finde på at gå rundt omkring vores huse!

En masse flodheste i vandet neden for hvor vi boede!

Efter en natssøvn kørte vi rundt i vores bil og så en masse dyr! Det var bare for fedt! Det er så anderledes at se dyrene i deres rigtig omgivelser og nogle meget tæt på! Her blev jeg bare endnu engang mindet om hvor fantastisk kreativ Gud virkelig er!!
J Vi så giraffer, zebra, gazeller, antiloper, elefanter, bøfler, krokodiller, fugle og aber. På et tidspunkt kom vi ret tæt på en elefant, stoppede og tog billeder af den. Den virkede dog ikke til at være helt tryg ved situationen, da den pludselig tog det ene forben op, som om den overvejede om den skulle angribe eller ej. Bagefter vendte den om for at gå mod dens flok. Det virkede så som om den gik hen til flokken og sagde at nu skulle de alle flygte, for efter begyndt de alle al løbe ind i skoven – væk fra os. Det var lidt spøjst.
Det var også rigtig fedt at se en rigtig savanne, men mange dyr på! Det er altså bare noget helt andet end i zoo!!
J

"Skal jeg angribe eller ej..."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar